infoCONSTRUCT
Sigla PROD NM

PROD NM

Noi stapanim arta pamantului si puterea focului

CEL MAI BUN PRET CAHLE TERACOTA DIN ROMANIA - TERACOTA MEDIAS

CEL MAI BUN PRET CAHLE TERACOTA DIN ROMANIA - TERACOTA MEDIAS

ARTA PAMANTULUI SI A FOCULUI A FOST PRIMA DESCOPERIRE A CIVILIZATIEI URMELE-I REZISTAND DE-A LUNGUL ISTORIEI.


Aparitia vetrelor a adus in camine caldura si au facut din soba universul vietii de familie, locul unde legendele si basmele prindeau viata in serile lungi de iarna. O vatra proprie valora aur, atAt pentru locuinta, cAt si pentru asezare.

TRADITIA - GARANTIA CALITATII SI A FRUMUSETII

in profida unei concurente deosebite data de aparatele producatoare de caldura moderne, sobele de cahle de teracota sunt mai cautate ca niciodata in Europa Centrala si de Est, secretul constAnd in incalzirea interiorului in cel mai natural si mai sanatos mod.
Specialistii Universitatii din Munchen sustin : "Soba de cahle reprezinta un optim al aparatelor de incalzire atAt in ceea ce priveste temperatura mica de soba pastratoare de ozon, cAt si cantitatea de aer din exterior aspirata continuu in procesul de ardere".
Cahlele pot acumula o cantitate mare de caldura pe care o redau in aerul din incapere fara a-l usca, iar propagarea lenta si constanta a caldurii nu afecteaza caile respiratorii. Astfel sobele si semineele de teracota nu reprezinta numai obiecte de decoratiuni interioare ci si o tehnica de incalzire ce imbina valorile ancestrale ale vietii cu respectul fata de mediul inconjurator.

"TERACOTA" MEDIAS are o traditie de un secol

Prin traditia breslelor de mestesugari, la "Teracota" Medias s-a transmis generatii de-a rAndul procedeul de producere manuala a cahlelor de teracota, ceea ce da posibilitatea executiei oricarui model si asigura o structura omogena si compacta a masei de teracota.
Mesterii fabricii au creat serii diverse de forme de cahle: simple, florale si geometrice, care pot fi incluse in componenta oricarui model de soba sau semineu dorit astfel incAt sa se onoreze toate solicitarile.
"Teracota" Medias, are, in prezent, in productia de serie 67 de modele de sobe si seminee pe gaz metan, lemn de foc, carbune, etc. Se pot executa si alte modele de sobe sau seminee in baza cererii clientilor.

Fabrica de Teracota Medias, fondata in anul 1906 este o societate cu capital integral privat din anul 1997.
Obiectul de activitate al societatii este producerea si comercializarea cahlelor de teracota fasonate manual.

Cheia succesului pentru "Teracota" Medias este reteta originala, proprie care se utilizeaza de la infiintarea fabricii in anul 1906, pastrand aceleasi materii prime, care confera pieselor din teracota calitatea de a acumula rapid caldura, de a o pastra si radia in timp de mai multe ore chiar si dupa ce s-a stins focul in focarul sobei.

Obiectivele noastre permanente care fac posibila pastrarea unui inalt nivel de calitate al produselor noastre sunt:
Materie prima de calitate
Controlul strict al produselor finite
Crearea de noi modele in conformitate cu cerintele clientilor
Termene de executie si livrare corecte
Diversificarea serviciilor privind expedierea si asamblarea produselor de teracota
Sobele si semineele din cahle de teracota produse manual, cu elemente decorative, glazurate multicolor sau pictate sunt adevarate opere de arta, elemente arhitectonice care pot fi integrate armonios in toate tipurile de interioare clasice sau moderne, formele si aspectul aliniindu-se la toate tendintele actuale de design interior.
Cat priveste parteneriatele cu firmele romanesti, amintim:
SC Semiroom - Sibiu
SC Panty SRL - Brasov
SC Fancris SRL - Bucuresti
SC Danny SRL - Constanta
SC Geroxi SRL - Tecuci
SC Radio-Tel - Radauti
NOI TINEM SEAMA
DE GUSTURILE DVS ESTETICE

ARTA MODELARII PAMANTULUI SI PUTEREA FOCULUI
SE-NGEAMANA PERFECT PENTRU A VA ADUCE IN CAMIN
UTILUL SI FRUMOSUL

PROD NM va recomanda:

imagine
SEMINEE DE TERACOTA SMALTUITA COLORATA MODEL CLASIC, SEMINEU TERACOTA MODEL CLASIC
== SEMINEE DE TERACOTA SMALTUITA COLORATA MODEL CLASIC, SEMINEU TERACOTA MODEL CLASIC == SOLICITATI PRET PENTRU TOATE MODELELE DE SEMINEE DIN TERACOTA PRODUCTIE PROPRIE ALE FABRICII DE TERACOTA PROD NM MEDIAS, JUD SIBIU. IN MOD CERT VETI PRIMI CEA MAI BUNA OFERTA CARE VA INCLUDE SI O REDUCERE: SEMINEU TERACOTA [...]
imagine
SOBE TERACOTA MODEL CLASIC RAPSODIA
== SOBE TERACOTA MODEL CLASIC RAPSODIA == PROD NM DIN MEDIAS JUDETUL SIBIU PRODUCE SOBE DE TERACOTA CLASICE: SOBA TERACOTA MODEL CLASIC IMPERIAL SOBA TERACOTA MODEL CLASIC BAROC SOBA TERACOTA MODEL CLASIC MEDIAS SOBA TERACOTA MODEL CLASIC PALTINIS SOBA TERACOTA MODEL CLASIC POIANA SOBA TERACOTA MODE [...]
imagine
SOBA DE TERACOTA MODEL CLASIC BAROC
== SOBA DE TERACOTA MODEL CLASIC BAROC == PROD NM DIN MEDIAS JUDETUL SIBIU PRODUCE SOBE DE TERACOTA CLASICE: SOBA TERACOTA MODEL CLASIC IMPERIAL SOBA TERACOTA MODEL CLASIC BAROC SOBA TERACOTA MODEL CLASIC MEDIAS SOBA TERACOTA MODEL CLASIC PALTINIS SOBA TERACOTA MODEL CLASIC POIANA SOBA TERACOTA MODE [...]
imagine
ARCADE SEMINEE TERACOTA CU MODEL DE FLOARE CULORILE ALB-COBALT
== ARCADE SEMINEE TERACOTA CU MODEL DE FLOARE CULORILE ALB-COBALT == ARTICOLE DIN TERACOTA DIN PRODUCTIA FABRICII DE TERACOTA PROD NM MEDIAS: COLT STALPISOR IMPLETIT NARCISA COLT STALPISOR INEL NARCISA COLT STALPISOR INEL POLICOLOR PLACA MEDALION HERALDIC PLACA MEDALION NARCISA PLACA MEDALION INE [...]
imagine
SOBA HONTERIUS H-114 CONIAC - OFERTA SOBE MOBILE PREFABRICATE
== SOBA HONTERIUS H-114 CONIAC - OFERTA SOBE MOBILE PREFABRICATE == GAMA DE NOUTATI PRODUSE DE FABRICA DE TERACOTA PROD NM MEDIAS: SOBA TERACOTA SAXONE SOBA DIN TERACOTA APAFI SEMINEU TERACOTA RUCAR SOBA DIN TERACOTA GRIGORESCU SEMINEU DIN TERACOTA RIPPE SOBE PREMONTATE DIN TERACOTA - SOBE MOBILE DIN [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma PROD NM
are 805299 afisari
© PROD NM » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
CEL MAI BUN PRET CAHLE TERACOTA DIN ROMANIA - TERACOTA MEDIAS